Urządzenie do powierzchniowego mrożenia Anti-Griddle™
Urządzenie do powierzchniowego mrożenia ANTI-GRIDDL – PolyScience® Anti-Griddle™ to tradycyjne urządzenie stołowe z niesamowitą funkcją: szybkiego zamrażania sosów i puree. Umożliwia uzyskanie zamrożonych albo częściowo zamrożonych potraw z chrupiącą warstwą wierzchnią i chłodnym, kremowym wnętrzem. Taka podwójna konsystencja pozwala na tworzenie zaskakujących i unikalnych potraw. – W bufetach i podczas wydarzeń gastronomicznych urządzenie to cieszy się popularnością, zwłaszcza gdy na oczach gości przygotowywane są mrożone przystawki albo desery. W ciągu 5-10 minut powierzchnia urządzenia Anti-Griddle™ osiąga temperaturę -34˚C – Wytrzymała obudowa ze stali nierdzewnej z antypoślizgowymi nóżkami – Powierzchnia mrożenia o wymiarach 36,5×23,5 cm wykonana jest ze stali nierdzewnej – Urządzenie wyposażono w uchwyty do przenoszenia i pokrywę na powierzchnię mrożenia
wymiary w mm: 403x477x343
napięcie: 230