Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach Sous Vide 22L 1100W 230V Royal Catering
746,64
1007112
Nazwa producenta:RCSV-02
Urządzenie do gotowania sous vide Royal Cateringumożliwia obróbkę termiczną żywności w niskich temperaturach, co pozwala jej zachować właściwości odżywcze. W metodzie wykorzystuje się plastikowe worki próżniowe. Model RCSV-02 nadaje się zarówno do profesjonalnej, jak i domowej eksploatacji.
Zakres pojemności użytkowej wynosi od 5 do 22 l. Obudowę wykonano z łatwej w czyszczeniu stali nierdzewnej. Sprzęt o niedużej wielkości i ciężarze wygodnie zawiesza się na krawędzi naczynia za pomocą uchwytu. Usprawnia on również transport.
Grzałka o mocy 1100 Wzapewnia szybkie osiągnięcie żądanej temperaturyz zakresu od 0 do 90C z dokładnością 0,1C.Timer pozwala ustawić czas działania do 99 godzin. Parametry pracy są widoczne na wyświetlaczu LED.
Cechy:
- Gotowanie sous vide
- Duża pojemność użytkowa
- Stal nierdzewna
- Ergonomiczny uchwyt
- Termostat
- Timer
- Wyświetlacz LED
- Łatwe czyszczenie
- Niewielkie wymiary
- Możliwość dokupienia akcesoriów
W zestawie:
- Urządzenie do gotowania sous vide RCSV-02
- Przewód zasilający
- Instrukcja obsługi