Ultimate Iso Sensation
Smak: Czekolada brownie
- Na bazie opatentowanego izolatu IsoChill®
- Zawiera aż 93% białka
- Dodatek enzymów laktazy i proteazy
- Dodatek kolostrum i kompleksu glutamin
- Wzbogacone o kwas ALA, pinitol oraz isoleucyne
- Brak Glutenu
- Bardzo niska zawartość tłuszczy oraz węglowodanów
- Wysoka jakość produktu
- Szybko przyswajalny izolat białka serwatki
- Bardzo dobra rozpuszczalność
- Dopracowane smaki
- Wspiera rozbudowę masy mięśniowej
- Wspomaga regenerację
- Pomaga w utrzymaniu zdrowych kości
ISO Sensation® 93 zawiera 100% izolatu białka serwatkowego IsoChill®. IsoChill® to funkcjonalny izolat białka serwatkowego, przetwarzany w nowatorskim procesie mikrofiltracji w bardzo niskich temperaturach. W jego składzie znajdują się niedenaturowane bioaktywne białka serwatki, w tym immunoglobulinę (IgG), laktoferynę (Lf) i glikomakropeptyd (GMP). Suplement zawiera kompleks glutaminy, która zapobiega rozpadowi mięśni i zabezpiecza je w najbardziej ekstremalnych sytuacjach. Kompleks SI obejmujący kwas alfa-liponowy, d-pinitol i 4-hydroksyizoleucynę, które poprawiają wrażliwość na insulinę, co może przełożyć się na większą syntezę glikogenu, a w efekcie tego lepsze wyniki w budowaniu beztłuszczowej masy mięśniowej.
Wartość odżywcza w porcji (32 g):
- Kalorie 130 kcal
- Cholesterol 2 mg
- Sód 50 mg
- Węglowodany 1 g
- w tym cukry < 1 g
- Białko 30 g
Profil aminokwasowy 1 porcji:
- L-alanina 1530 mg
- L-arginina 630 mg
- L-kwas asparaginowy 3150 mg
- L-cysteina 720 mg
- L-kwas glutaminowy 5130 mg
- L-glicyna 480 mg
- L-histydyna 480 mg
- L-izoleucyna 1860 mg
- L-leucyna 3210 mg
- L-lizyna 3330 mg
- L-metionina 660 mg
- L-fenyloalanina 840 mg
- L-prolina 1680 mg
- L-seryna 1320 mg
- L-treonina 1950 mg
- L-tryptofan 510 mg
- L-tyrozyna 840 mg
- L-walina 1680 mg