Uczta. Z restauracji wprost na twój stół
Burda Książki
Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać: Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
waga - 0.56
Ean - 9788380534902
Burda Książki
- Autor: Sowa Robert
- Stron: 216
- Format: 22,5x17,5
- Rok wydania: 2018
- Oprawa: twarda
- Data wydania: 2018-11-26
- Wydawca: Burda Książki
- Wydanie: 1
- ISBN: 978-83-8053-490-2