Profesjonalny dostawca maszyn i urządzeń przemysłowych oferuje:
★★★★★
PROFESJONALNA / RĘCZNA KOTLECIARKA, STEAKER, SKRUSZACZ (TENDERYZATOR) - MASZYNKA DO ROZBIJANIA (UBIJANIA) MIĘSA, KOTLETÓW (STEKÓW)
✔ PRZEMYSŁOWA WYDAJNOŚĆ: 250 szt./h
✔ Stal nierdzewna
Pełna i fachowa kontrola procesu spulchniania, nakłuwania, kształtowania kotletów oraz steków! Idealny wybór dla mniejszych lub większych restauracji, firm cateringowych, grill barów.
Nr 1 w każdym STEAKHOUSE
Lepsza i szybsza obróbka termiczna mięsa (łatwe smażenie), znakomity smak oraz konsystencja.
Produkt wyprodukowany zgodnie z normami UE, posiada atest SANEPID-u (dopuszczony do kontaktu z żywnością).
Wszystkie elementy maszyny zostały wykonane ze stali nierdzewnej oraz wysokojakościowych tworzyw sztucznych. Urządzenie łatwe do utrzymania w czystości (higiena pracy) oraz bardzo wydajne w trakcie pracy.
Bardzo łatwy montaż oraz demontaż wszystkich elementów - urządzenie łatwe do utrzymania w czystości.
Maszynka niezwykle przydatna w miejscach o ponadprzeciętnym spożyciu produktów mięsnych typu kotlety, steki itp.
Tenderyzer T4ALL™ charakteryzuje się solidną, estetyczną oraz masywną budową, jednocześnie zachowując kompaktowy charakter co umożliwia łatwe przemieszczanie (transportowanie) urządzenia.
Konkretne rozwiązanie w postaci ubijaczki do kotletów TECHNOLOGIES 4ALL, która znakomicie zautomatyzuje Twoją pracę, pozwoli zaoszczędzić dużo czasu oraz wyprodukować mięsa idealnie nadające się do dalszej obróbki kuchennej.
Maszynka do skruszania mięsa jest łatwa i szybka w obsłudze oraz łatwa do czyszczenia.
Nie trudź się już więcej - uczyń swoją pracę miłą oraz przyjemną.
DANE TECHNICZNE:
- Wymiary zewnętrzne (głębokość x szerokość x wysokość): 30 x 17 x 43 [cm]
- Waga: 6,5 [kg]
- 2 wałki tnące / formujące: wykonane ze stali nierdzewnej
- Wydajność produkcyjna: około 250 szt. mięsa na godzinę
- Maksymalna szerokość nacinanego kawałka mięsa: 13 [cm]