Tykwa Marynowana House Of Asia 100g
Tykwa jest powszechnie używana jako składnik futomaki i innych dań sushi. Można je również znaleźć w daniach kuchni japońskiej gotowanych na wolnym ogniu „Nimono” i potrawach marynowanych „Aemono”. Cienkie paski rozłożone finezyjnie na talerzu mogą być oryginalną dekoracją, zakąską lub dodatkiem do polskiego obiadu.
Można ją również użyć do sałatek, fantastycznie przełamuje smak ryby, awokado lub wasabi.
Skład: tykwa (Lagenaria siceraria (Molina) Standl.) 47,7 %, syrop kukurydziany, cukier, sos SOJOWY (woda, SOJA, PSZENICA, sól, barwnik: karmel), sól, mirin (woda, ryż kleisty, pleśń Koji (Aspergillus oryzae)), aromat, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy, kwas cytrynowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy.
Waga netto: 100 g
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od promieni słonecznych.
Po otwarciu przechowywać w lodówce w szczelnie zamkniętym pojemniku, razem z marynatą i zużyć w ciągu 3 dni.
Zdjęcie poglądowe - Oprawa graficzna opakowania może być zmieniona przez producenta w zależności od serii produktu.