TUPPERWARE
Ziemniaczana Spiżarenka
Pojemność: 5,5 l
Wymiary: 28,5 x 19 x wys. 23 cm
Idealny pojemnik stwarzający optymalne warunki do przechowywania
ziemniaków
• Pojemnik pozwala utrzymać odpowiedni poziom wilgotności pozwalający
zachować warzywa w dobrym stanie (twardości, tekstury).
• Minimalizuje kiełkowanie, kondensację wody w środku i zabezpiecza przed
zepsuciem.
• Zmniejsza wysuszenie, utratę jędrności ziemniaków.
• Przechowywanie w Spiżarenkach ułatwi utrzymywanie porządku w kuchni.
• Nieprzejrzysty pojemnik zabezpiecza przechowywane warzywa przed
dostępem światła.
• Pokrywa, dzięki odpowiedniej ilości i wielkości otworów, zapewnia
odpowiednią cyrkulację powietrza do przechowywania warzyw.
• Wygodny i poręczny.
• Zamykany otwór w pokrywie pozwala na łatwe wyciąganie warzyw
z pojemnika.
• Na pokrywie znajduje się piktogram wskazujący przeznaczenie pojemnika.
• Ziemniaczana Spiżarenka 5,5 l pomieści około 4,7 kg ziemniaków.
Cebulowa Spiżarenka
Pojemność: 3 l
Wymiary: 27,2 x 18,3 x wys. 18,7 cm
Idealny pojemnik stwarzający optymalne warunki do przechowywania
cebuli
• Pojemnik pozwala utrzymać odpowiedni poziom wilgotności pozwalający
zachować warzywa w dobrym stanie (twardości, tekstury).
• Minimalizuje kiełkowanie, kondensację wody w środku i zabezpiecza przed
zepsuciem.
• Zmniejsza wysuszenie, utratę jędrności ziemniaków.
• Przechowywanie w Spiżarenkach ułatwi utrzymywanie porządku w kuchni.
• Nieprzejrzysty pojemnik zabezpiecza przechowywane warzywa przed
dostępem światła.
• Pokrywa, dzięki odpowiedniej ilości i wielkości otworów, zapewnia
odpowiednią cyrkulację powietrza do przechowywania warzyw.
• Wygodny i poręczny.
• Zamykany otwór w pokrywie pozwala na łatwe wyciąganie warzyw
z pojemnika.
• Na pokrywie znajduje się piktogram wskazujący przeznaczenie pojemnika.
• Cebulowa Spiżarenka 3 l pomieści ok 2,5-3 kg cebuli lub 2,5 kg czosnku.
Neo pomocnik
Wymiary: 24,8 x 25,7 x wys. 14,8 cm
Do przechowywania warzyw i owoców oraz obierków i resztek w czasie pracy w kuchni.
Produkt nowy, oryginalny
Naczynia Tupperware nie wchodzą w reakcję z tłuszczami, kwasami, zasadami oraz alkoholami