Robisz w domu sushi? cudownie. W naszych ofertach znajdziesz wszystko do sushi co trzeba. W tym... świeżego tuńczyka. Produkt nie do kupienia w sklepach, importowany. Przeczytaj uważnie co kupujesz.
Tuńczyk saku, czyli „kawałek idealny”, wycięty bez błon. Ponieważ nie ma żadnego odpadu, cała porcja tuńczyka to gotowa do użycia ryba, w 100% do wykorzystania. Dobór asortymentu pozwalającego na pełne wykorzystanie jest obecnie szczególnie istotny. Idealnie sprawdzi się do przygotowania sashimi oraz innych potraw z tuńczyka. Produkt przeznaczony do restauracji, którym zależy na jak najmniejszym opakowaniu. Nie kupisz tego produktu w żadnym markecie i dyskoncie, to nie ta półka jakościowa i cenowa.
Wymiary: szerokość 6-8 cm, długość 15-18 cm, grubość 2,5-3,5 cm.
Produkt importujemy w postaci głębokomrożonej, bez dodatku glazury czy czegokolwiek. To 100 procent tuńczyka w tuńczyku, tuńczyk żółtopłetwy, polędwica.
Produkt sprzedajemy wyłącznie w okresie grudzień-marzec, gdy temperatury zewnętrzne pozwalają na jego bezpieczny transport. Produkt dojdzie częściowo lub całkowicie rozmrożony, jeżeli trzeba, cieplej na polu - będzie obłożony wkładami chłodniczymi. Trzeba go wówczas zużyć w ciągu dwóch dni. Pod żadnym pozorem nie wolno go znowu mrozić.
Produkt sprowadzamy od dostawcy na zamówienie, by mieć zawsze produkt najwyższej jakości. Kupujesz produkt jednego dnia, my go zamawiamy - przyjeżdża do nas kolejnego dnia i wtedy wysyłamy Twoją paczkę. Ze względu na specjalne warunki przechowywania produktu nie trzymamy na własnym magazynie.