Tsuki Yum Asia ryżowar MINIRYŻOWAR ekskluzywny biały multicooker
Wartość towaru to 499zł
✅✅U NAS MACIE Państwo za 249ZŁ TYLKO 1 sztuka,Kto pierwszy zabiera!
Zestaw zawiera to co pokazujemy na zdjęciach realnych!
Towar Nowy z defektem misy jak na zdjęciu realnym i podstawa grzałki ma otarcia,nie wpływa to na działanie!,Opakowanie oryginalne podniszczone
Nie przepłacaj u Nas w cenie MEGA DOBREJ!
---Okazja---
✅✅Yum Asia Tsuki miniryżowar z ceramiczną miską Shinsei (2,5 filiżanki, 0,45 litra), 5 funkcji gotowania ryżu, 2 funkcje multicooker, (Kamyk Biały)
- Marka: Yum Asia
- Wymiary produktu: 27gł. x 20szer. x 23,6wys. cm
- Źródło zasilania: Zasilanie kablem elektrycznym
- Instrukcje dotyczące konserwacji produktu: Pranie ręczne.
- Kolor: Kamyk Biały
- Funkcja specjalna: Czasomierz
- Materiał: Ceramika
- Materiał pokrywy: Stal nierdzewna
- Waga produktu: 2,7 Kilogramy
- Moc: 500 W
✅✅Informacje o tym produkcie
- Idealny ryż po naciśnięciu przycisku – można ustawić funkcję gotowania ryżu białego/długoziarnistego, krótkoziarnistego/sushi i ryżu brązowego. 7 faz gotowania automatycznie zapewnia najlepszy smak, teksturę i zapach
- Udoskonalona technologia logicznego gotowania ryżu – cyfrowo sterowana wielofazowa technologia ogrzewania 3D z dopasowanymi funkcjami dodatkowymi, w tym ustawieniami gotowania owsianki i powolnego gotowania. 24-godzinny wstępnie ustawiony timer i funkcje utrzymywania ciepła 10-minutowe odliczanie do zastosowań podróżnych
- Ręcznie wykonana ceramiczna miska wewnętrzna 5,5 mm – zdrowe, trwałe gotowanie z wyraźnymi liniami do ilości ryżu z jedwabnym nadrukiem. W zestawie instrukcja obsługi (instrukcja może nie być dostępna w języku polskim), miarka, szpatułka do ryżu i łyżka do sup
- Tradycyjne połączenie z nowoczesnym wzornictwem – ukryty wyświetlacz LED z inteligentnymi logicznymi przyciskami. Luksusowa matowa obudowa z uchwytami do noszenia w tradycyjnym stylu
- Idealne rozwiązanie do małych kuchni, dla singli i par od firmy Yum Asia – ekspertów w dziedzinie gotowania w podróży – pojemność 2,5 filiżanki suchego ryżu (dla 1-2 osób), 0,45 litra, 220-240 V, 50 Hz z odpinanym kablem sieciowym EU Schuko.
✅✅2,5 filiżanki/0,45 litra pojemności niegotowanego ryżu – wystarczająco dla 1-2 osób zaawansowana technologia Fuzzy-Logic, biały/długi ziarnisty (do sushi), ryż pełnoziarnisty i ustawienia Yumami. Przydatne funkcje wielofunkcyjne gotowania – owsianka, powolne gotowanie, ustawienia glinianych garnków, wysokiej jakości, 5 mm grubości. Shinsei's. Wewnętrzna powłoka z naturalnej ceramiki (lepsza do ogrzewania na podczerwień) 24-godzinna funkcja utrzymywania ciepła i 24-godzinny timer 10-minutowy odliczanie funkcji ryżu zaprojektowany przez Koreę panel sterowania "Smart Logic Button". Koralowa czerwień, chrupiący, ukryty, jasny wyświetlacz LED, technologia ogrzewania 3D, funkcja Power Off/On, wewnętrzna pokrywa ze stali nierdzewnej z wodoodpornymi zagłębieniami. Zdejmowany czepek parowy dla łatwego Czyszczenie: z miarką, łopatką do patelni i łopatką do zupy 220-240 V Fabrycznie wyprodukowane do zasilania UE ze zdejmowanym kablem sieciowym UE z wielojęzyczną instrukcją obsługi (EN, FR, DE, IT, ES)
Co sprawia, że Tsuki są tak wyjątkowe?
Tsuki to nasz najmniejszy, w pełni funkcjonalny garnek do gotowania ryżu, który jest w pełni zapakowany ze wszystkim, czego potrzebujesz – idealny do małych kuchni, pojedynczych osób lub par, które chcą wytrzymać, zdrowego gotowania ryżu i wielu innych. Bądź szczęśliwy dzięki temu dobrze wyposażonemu mini szybkowarowi do ryżu, który przygotuje wspaniały ryż i jest wyposażony w nasz ceramiczny garnek Shinsei, który zapewnia autentyczne gotowanie ryżu w stylu Kamado. Nasza zaawansowana technologia Fuzzy-Logic steruje temperaturą, zapewniając efektywne i idealne gotowanie wielu różnych rodzajów ryżu. Można przygotować długie ziarna, okrągły ziarno (w tym sushi i ryż lepki), biały ryż yumami i brązowy ryż (krótki lub długo-ziarnisty). Tsuki gotuje nie tylko idealny ryż, ale również inne ziarna, takie jak komosy ryżowa, kuskus, proso i jęczmienna szarmiona. Dodatkowe funkcje to kaszka, która może być używana do kaszy ryżowej lub owsianej i powolnego gotowania (potrawy jednogarnkowe, zapiekanki itd.). Tsuki jest przeznaczony do użytku w Europie (220 – 240 V, 50 Hz) i jest dostarczany z kablem sieciowym UE Schuko.
✅✅2,5 filiżanki/0,45 litra pojemności niegotowanego ryżu – wystarczająco dla 1-2 osób zaawansowana technologia Fuzzy-Logic, biały/długi ziarnisty (do sushi), ryż pełnoziarnisty i ustawienia Yumami. Przydatne funkcje wielofunkcyjne gotowania – owsianka, powolne gotowanie, ustawienia glinianych garnków, wysokiej jakości, 5 mm grubości. Shinsei's. Wewnętrzna powłoka z naturalnej ceramiki (lepsza do ogrzewania na podczerwień) 24-godzinna funkcja utrzymywania ciepła i 24-godzinny timer 10-minutowy odliczanie funkcji ryżu zaprojektowany przez Koreę panel sterowania "Smart Logic Button". Koralowa czerwień, chrupiący, ukryty, jasny wyświetlacz LED, technologia ogrzewania 3D, funkcja Power Off/On, wewnętrzna pokrywa ze stali nierdzewnej z wodoodpornymi zagłębieniami. Zdejmowany czepek parowy dla łatwego Czyszczenie: z miarką, łopatką do patelni i łopatką do zupy 220-240 V Fabrycznie wyprodukowane do zasilania UE ze zdejmowanym kablem sieciowym UE z wielojęzyczną instrukcją obsługi (EN, FR, DE, IT, ES)
Co sprawia, że Tsuki są tak wyjątkowe?
Tsuki to nasz najmniejszy, w pełni funkcjonalny garnek do gotowania ryżu, który jest w pełni zapakowany ze wszystkim, czego potrzebujesz – idealny do małych kuchni, pojedynczych osób lub par, które chcą wytrzymać, zdrowego gotowania ryżu i wielu innych. Bądź szczęśliwy dzięki temu dobrze wyposażonemu mini szybkowarowi do ryżu, który przygotuje wspaniały ryż i jest wyposażony w nasz ceramiczny garnek Shinsei, który zapewnia autentyczne gotowanie ryżu w stylu Kamado. Nasza zaawansowana technologia Fuzzy-Logic steruje temperaturą, zapewniając efektywne i idealne gotowanie wielu różnych rodzajów ryżu. Można przygotować długie ziarna, okrągły ziarno (w tym sushi i ryż lepki), biały ryż yumami i brązowy ryż (krótki lub długo-ziarnisty). Tsuki gotuje nie tylko idealny ryż, ale również inne ziarna, takie jak komosy ryżowa, kuskus, proso i jęczmienna szarmiona. Dodatkowe funkcje to kaszka, która może być używana do kaszy ryżowej lub owsianej i powolnego gotowania (potrawy jednogarnkowe, zapiekanki itd.). Tsuki jest przeznaczony do użytku w Europie (220 – 240 V, 50 Hz) i jest dostarczany z kablem sieciowym UE Schuko.
✅✅Zaawansowana logika Fuzzy
Tsuki wykorzystuje cyfrową, zaawansowaną technologię Fuzzy-Logik, aby kontrolować temperaturę do efektywnego gotowania wielu różnych rodzajów ryżu, w tym długoziarnisty (sushi), brązowy ryż i funkcja ryżu Claypot. Tsuki został zaprojektowany do gotowania ryżu w 7 różnych fazach, aby za każdym razem uzyskać idealny ryż i zachować składniki odżywcze, aromat, teksturę i wspaniały smak. To stopniowe gotowanie i dostosowywanie temperatury są sterowane za pomocą zaawansowanego procesora Fuzzy-Logik firmy Tsuki i zapewniają za każdym razem idealnie ugotowany ryż. Tsuki posiada również naszą charakterystyczną funkcję gotowania ryżu "Yumami" dla każdego rodzaju białego ryżu, zaprojektowanego i opracowanego przez Yum Azję. Jest to specjalny cykl gotowania, który wykorzystuje różne temperatury do uwalniania cukrów zawartych w ryżu, które wzmacniają zmysł smaku "Umami" języka. Ten rodzaj unikalnego gotowania ryżu w fazie sprawia, że ryż smakuje słodko i "moralnie", stąd nazwa "Yumami". Tsuki odlicza również ostatnie 10 minut gotowania ryżu, dzięki czemu możesz dokładnie zobaczyć, kiedy ryż będzie gotowy do podania
24-godzinna funkcja utrzymania ciepła i wstępnie ustawiony 24-godzinny timer
Tsuki posiada również 24-godzinny mechanizm podtrzymywania ciepła – co oznacza, że ryż może utrzymać w idealnej temperaturze do momentu, gdy będzie gotowy do spożycia. W ciągu ostatnich 10 minut cyklu gotowania pojawia się wskaźnik odliczania, a gdy ryż jest gotowany, rozlega się sygnał dźwiękowy, a kuchenka automatycznie przełącza się w tryb podtrzymywania ciepła. Dla dodatkowego komfortu dostępna jest wstępnie ustawiona funkcja czasowa, którą można ustawić z wyprzedzeniem do 24 godzin, dzięki czemu będziesz mieć pyszny ryż po wyjęciu z pracy lub piękną, parującą gorącą owsianką, która czeka w chłodny zimowy poranek.
Dyskretne, minimalne i powiew tradycyjnego gotowania ryżu o doskonałej wydajności
W Yum Asia projektujemy nasz szybkowar klasy premium nie tylko do perfekcyjnego gotowania ryżu, ale również zaprojektujemy go tak, aby wyglądał stylowo i nowocześnie w każdej kuchni. Tsuki zaprojektowano z tradycyjną azjatycką estetyką naczyń do gotowania i wytrzymałą, łatwą do czyszczenia, luksusową, termoplastyczną, szarą matową powłoką polimerową. Aby utrzymać rzeczy dyskretne, a mimo to funkcjonalne, dodaliśmy miękki biały wyświetlacz LED "Hidden Under" i zaawansowaną koreańską obsługę przycisków Smart Logic; nie tylko ze względu na higienę i dobrą wydajność, ale również aby łatwo wyczyścić rzeczy i wyglądać jak najminimalnie (ale funkcjonalnie).
Ugotuj ryż jak profesjonalista z kamado
Dzięki Tsuki otrzymasz ręcznie wykonaną misę wewnętrzną Shinsei z masywnej ceramiki, łatwą do czyszczenia wewnętrzną pokrywę ze stali nierdzewnej, zdejmowaną nakładkę na parę i kubek z miarką ryżu o pojemności 180 ml dla praktycznych pomiarów ryżu, dzięki czemu możesz ugotować dokładnie taką ilość ryżu, jakiej potrzebujesz. W zestawie znajduje się wysokiej jakości szpatułka do ryżu oraz łyżka do zupy.
✅✅7-fazowe zaawansowane sterowanie logiczne
Tsuki wykorzystuje również 7 etapów gotowania, w tym podgrzewanie, wchłanianie wody, podgrzewanie, gotowanie, gotowanie na parze, chłodzenie i utrzymywanie ciepła parą, z których każdorazowo obliczane są za pomocą zaawansowanej logiki Fuzzy, aby stworzyć idealny ryż do posiłku.
1. Podgrzewanie – Tsuki zaczyna delikatnie podgrzewać ryż i wodę w wewnętrznej misce do 50–60°C. Rozpoczyna się cykl gotowania i jest kluczem do uwalniania cukru z ziaren ryżu do wody.
2. Wchłanianie wody – temperatura gotowania jest jeszcze zwiększana, podczas gdy zaawansowana logika Fuzzy wprowadza niewielkie dostosowania, aby uzyskać zakres od 50 do 80 °C, dzięki czemu ryż może optymalnie wchłonąć wodę w zależności od wybranego ustawienia.
3. Podgrzewanie – temperatura wzrasta z powrotem do 75-85°C, aby rozpocząć właściwy proces gotowania. Może się to różnić w zależności od wybranego ustawienia.
4. Gotowanie – Tsuki szybko zwiększa temperaturę do 100˚C, aby odparować większość wody z wewnętrznej miski i częściowo gotować ryż dalej.
5. Para – parująca część cyklu gotowania umożliwia ryżowi dalsze gotowanie, podczas gdy cukier w pozostałej wodzie jest ponownie wchłaniany do ryżu, podczas gdy pozostała woda jest odparowywana. Ta część cyklu sprawia, że ryż jest słodszy, bardziej pożywny, ma lepszy aromat/teksturę i uzupełnia ostateczne gotowanie ziaren ryżu.
6. Chłodzenie – wyrównanie wody odbywa się za pomocą cyklu w niskiej temperaturze, aby upewnić się, że nie ma już pozostałej wody, a ryż ma odpowiednią wilgotność.
7. Utrzymuj ciepło i gotuj na parze – temperatura jest utrzymywana na optymalnej temperaturze 70-74°C, aby dalej utrzymywać ryż na parze i chronić ryż przed bakteriami itd. Dzięki temu ryż jest idealnie ugotowany, puszysty i pyszny i gotowy, gdy go potrzebujesz.
Ręcznie wykonana powłoka wewnętrzna z grubej ceramiki firmy Shinsei
Łatwo czytelna i praktyczna skala pomiarowa miski
SHINSEI ma wyraźne oznaczenia skorupy z sitodrukiem dla długieziarnistego, krótkoziarnistego, brązowego i kaszki.
- Długoziarniste (białe) linie poziomowania
- Krótkoziarniste (białe) linie poziomowania
- Linie poziomu napełnienia dla brązowego ryżu
- linie poziomowania owsianki
SHINSEI 5,5 mm ręcznie wykonana powłoka wewnętrzna z ceramiki
Naturalne, zdrowe i trwałe
Tsuki ma wewnętrzną powłokę Shinsei o grubości 5,5 mm, ręcznie wykonaną ceramiczną powłokę wewnętrzną (nie zawiera BPA i PTFE/PFOA). Ręcznie wykonane, łatwe do czyszczenia, trwałe i do wykorzystania ciepła na podczerwień w celu uzyskania realistycznego, tradycyjnego japońskiego efektu "Kamado" podczas gotowania ryżu.
- Nie zawiera BPA
- Nie zawiera PTFE/PFOA
- Gruba, naturalna ceramika o wysokich tolerancjach przewodności
- Zdrowa powierzchnia kontaktu z żywnością
- "Ręczne wykonanie", ponieważ perfekcja potrzebuje czasu
- Materiał przewodzący o grubości 5,5 mm, który wykorzystuje ciepło na podczerwień dla lepszej kontroli
Tradycyjne, a jednocześnie pierwszorzędne gotowanie ryżu i wiele więcej
Ukryty wyświetlacz i elementy obsługowe Smart Logic
Koreański panel sterowania "Smart Button" z czytelnym, koralowym czerwonym i ostrym wyświetlaczem LED z wytrzymałymi przyciskami do najbardziej ekstremalnych warunków kuchennych. Wyświetlacz jest dyskretnie ukryty, dzięki czemu Tsuki wygląda w Twojej kuchni tak minimalistycznie i nowocześnie.
W zakres dostawy wchodzi kubek do pomiaru ryżu o pojemności 180 ml do praktycznych, dokładnych pomiarów ryżu, wysokiej jakości szpatułka do ryżu i łyżka do serwowania zupy. Tsuki jest również dostarczany ze zdejmowanym kablem sieciowym UKF i obszerną wielojęzyczną instrukcją obsługi (może nie być dostępna w języku polskim).
Zastosowanie cieplne w stylu Kamado
Tsuki idealnie nadaje się do mniejszych kuchni, osób lub par, o mniejszej powierzchni i pojemności 2,5 kubków do ryżu. Posiada również naszą charakterystyczną, ręcznie wykonaną ceramiczną misę Shinsei do tradycyjnego gotowania ryżu w stylu Kamado, dzięki której Tsuki może wykonywać następujące funkcje gotowania:
Biały / długi kornShort Grain (do sushi) brązowy ryż Yumami biały ryż (dodatkowy smak) owsianka (Hafer i ryż) Slow Cooking (potrawy jednogarnkowe, zapiekanki itp.) gliniane
Zaprojektowane przez ludzi, którzy potrafią gotować ryż
"Jesteśmy ekspertami w dziedzinie gotowania ryżu!
W Yum Asia uwielbiamy azjatyckie jedzenie, ale okazało się, że największym problemem jest to, że nie możemy replikować idealnego ryżu, który znaleźliśmy w restauracjach! Bez względu na to, jak bardzo się staramy, ryż ugotowany w garnku to nie to samo. Po katastrofalnych zakupach od gotowania ryżu non-Fuzzy-Logic, którzy zamiast gotować idealny ryż, którego szukaliśmy, wylani wodę z bogatej w skrobia, kupiliśmy szybkowar do ryżu Fuzzy-Logic, który zmienił sposób gotowania ryżu. Od 2006 roku mamy nazwę "Idealny ryż po naciśnięciu jednego przycisku"