Trewal wędzony tradycyjną metodą na drzewie jabłkowym bez dodatku sztucznych barwników i konserwantów.
Posiadamy własną wędzarnię i współpracujemy z lokalnymi rybakami z Półwyspu. Nasze ryby wędzimy od razu po połowie bez wcześniejszego mrożenia.
Produkt najwyższej jakości.
Cena dotyczy przynajmniej 500g gotowego produktu (w zależności od gramatury, najczęściej 2 steki)
100 g mięsa zawiera 132 kcal, niezwykle bogate źródło kwasów tłuszczowych omega-3, witamin z grupy B, witaminy D, fosforu i selenu.
Wysoka zawartość pełnowartościowego białka (22,9g białka/100g produktu)
Produkt wysyłany jest dzień po wędzeniu. Zapakowany próżniowo w specjalnie zabezpieczonej paczce z wkładami chłodniczymi.
O NAS
Miłośnicy ryb bałtyckich- to śmiało o nas można powiedzieć. Jesteśmy mieszkańcami Jastarni i nasi dziadkowie rybołówstwem parali się już w latach 60. Obserwowaliśmy ich jako mali chłopcy, potem im pomagaliśmy a dziś chcemy sami się tym zajmować. Ryby bałtyckie- dziś stojące w obliczu zagrożenia - są dla nas najcenniejszym surowcem naszego regionu. Wiemy, że sytuacja jest poważna dlatego dbamy o kontrolowanie połowów i rozważną eksploatacje Bałtyku. Razem z naszymi rybakami, którzy z dziada pradziada zajmują się rybołówstwem oraz z najlepszymi lokalnymi przetwórcami chcemy pokazać Wam jak smakuje prawdziwa świeża bałtycka ryba.