Przedmiotem oferty jest książka elektroniczna (EBOOK) zabezpieczona ADOBE DRM
(to nie jest zwykły pdf/epub)
The recent trend in the changing eating pattern of our population mainly due to migration from village to cities and increasing number of working women has flexed a large canvas for the food technologists to act. People are much more health conscious and facing acute shortage of time leading to inclination towards convenient food like ready to eat and ready to drink and ready to cook food, specialized menus like snacks customized for various ages and physical requirement etc are coming as hot cake. The challenges offered to develop innovative and authentic food those are being grabbed by new generation entrepreneurs. Under this perspective, our recent publication ';TRENDS & PROSPECTS IN PROCESSING OF HORTICULTURAL CROPS' forms a strong basis for students, researchers in the food processing field on which they may further explore and improve food standards.
- Autorzy: Chakraborty, Ivi
- Wydawnictwo: Today and Tomorrow's Printers and Publishers
- Data wydania: 2022
- Wydanie:
- Liczba stron: 578
- Format pliku: DRM PDF
- Język publikacji: angielski
- ISBN: 9789354142956
Kupując w tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp do treści cyfrowych i na podstawie art. 38 pkt 13 Ustawy z dnia 30 maja 2014 roku o prawach konsumenta w momencie pobrania pliku rezygnujesz z prawa do odstąpienia od umowy zawartej na odległość.
UWAGA - plik jest zabezpieczony ADOBE DRM:
- Plik można pobrać maksymalnie 6 razy i tylko przez 24 miesiące od zakupu;
- Brak możliwości drukowania i kopiowania treści;
- Do otworzenia ebooka niezbędny jest dodatkowy program - Adobe Digital Editions.
WAŻNE:
W tej ofercie otrzymujesz natychmiastowy dostęp na PÓŁCE ALLEGRO.
Brak możliwości zwrotu po pobraniu pliku z półki.
Nie przesyłamy plików bezpośrednio na e-mail.