DANE KONTAKTOWE |
Masz pytania? Skontaktuj się z Nami. Nasi konsultanci są do Twojej dyspozycji. Tel. 694 477 300 E-mail: sklep@glutamina24.pl Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 - 17:00. W soboty od 10:00 do 14:00. |
KATEGORIE PRODUKTÓW |
WYSYŁKA |
Wysyłka realizowana jest codziennie w godz. 9:00-16:00 w dni robocze. Jeżeli kupujesz na aukcji z wysyłką gratis i dokupisz kolejne produkty na innych aukcjach wszystko wyślemy gratis. Czas dostawy przesyłki do 48h w dni robocze. Wybierając opcję Odbiór w Punkcie umożliwimy Tobie odbiór przesyłki w Twoim najbliższym oddziale Poczty Polskiej. |
SPOSOBY PŁATNOŚCI |
1. Przelew na konto:
Zulus Maciej Szulc ul.Reymonta 18 87-800 Włocławek 92 1140 2004 0000 3002 7535 3965 2. Za Pobraniem:
Wybierając tę opcję płacimy bezpośrednio przy odbiorze paczki od kuriera lub na oddziale Poczty Polskiej. 3. Przelew przez platformę PayU. |
Shaker GLUTAMINA24_PL
Gratis |
OPIS PRODUKTU |
Trec CM3 Powder to udoskonalona forma kreatyny o wysokim potencjale Anabolicznym i Ergogenicznym. Produkt zawiera 100% Jabłczanu Kreatyny ( Tri-Creatine Malate ) w mega wysokiej dawce. W przeciwieństwie do monohydratu kreatyny, jabłczan charakteryzuję się zwiększoną stabilnością i nie zaciąga tak wody, dzięki czemu wypracowana masa mięśniowa jest bardziej podkreślona i trwalsza, a mięśnie są twarde jak skała. Regularne stosowanie powoduje zwiększenie objętości włókien mięśniowych oraz drastyczny wzrost energii, siły i wytrzymałości na treningu. Pomaga uzyskać szczytową formę w każdej dyscyplinie sportowej, szczególnie polecany w sportach siłowych i wytrzymałościowych.
Trec CM3 Powder to:
Dawkowanie:
Porcję ( 5 g ) rozpuścić w 300 ml wody lub soku. Stosować max 3 porcję dziennie.
W dni treningowe pierwszą porcję rano po przebudzeniu, drugą porcję 30 min przed treningiem i trzecią porcję bezpośrednio po treningu.
W dni nietreningowe pierwsza porcję rano po przebudzeniu, drugą (trzecią) między posiłkami.
Dostępne smaki:
- ananas - grejpfrut
|
SKŁAD PRODUKTU |
||||||||||||||||
|
ZOBACZ RÓWNIEŻ |