Travel lunch PASTA NAPOLI w sosie pomidorowym z cebulką i ziołami
MAKARON NAPOLI W SOSIE POMIDOROWYM
Spaghetti Napoli w sosie pomidorowym z cebulką i ziołami
Produkt może być spożywany przez wegetarian.
Sposób przyrządzania: Zawartość torebki zalać ok. 800 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę. Pozostawić na ok. 10 min.
Skład: makaron (semolina z pszenicy twardej białko jajka, sól), pomidory (18 %), skrobia częściowo modyfikowana, tłuszcz roślinny utwardzony, cebula, sól, maltodekstryna, aromat naturalny, zioła, serwatka w proszku, przyprawy, ekstrakty przypraw.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem:
- Wartość energetyczna: 1510 kJ / 357 kcal
- Białko: 8,8 g
- Węglowodany: 64,6 g
- Tłuszcze: 7,1 g
Masa netto: 125 g