Travel lunch PASTA BOLOGNESE z wołowiną, cebulką i ziołami
MAKARON BOLOGNESE Z WOŁOWINĄ
Spaghetti Bolognese z wołowiną, cebulką i ziołami
Sposób przyrządzenia: Zawartość torebki zalać ok. 800 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać. Zamknąć torebkę. Pozostawić na ok. 10 min.
Skład: makaron (semolina z pszenicy twardej, białko jajka, sól), pomidory w proszku, wołowina (9%), sos z pieczeni w proszku, skrobia ziemniaczana, tłuszcz roślinny utwardzony, cebulka, sól, maltodekstryna, aromat naturalny, serwatka w proszku , zioła, przyprawy, ekstrakty przypraw.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu przed przyrządzeniem:
- Wartość energetyczna: 1517kJ /359 kcal
- Białko: 14,5 g
- Węglowodany: 54,5 g
- Tłuszcze: 9,3 g
Masa netto: 125 g