Tradycyjny smak. Wędliny. Wędzonki,szynki,kiełbasy
Untitled documentJak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.Jakie mięso wybrać na domowe wyrobyJakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasęJak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztetyZostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
- Autor: Franz Siegfried,
- Wydawnictwo: Multico,
- Kod kreskowy: 9788370737665