SKŁADNIKI
makaron*:
semolina z pszenicy durum*, woda, gluten pszeniczny*,
nadzienie*: tofu* 31,3% (14,1% masy całkowitej) (woda, soja*),
seitan* 13,4% (6% masy całkowitej) (mąka pszenna*, woda, sos
sojowy* (woda, ziarna soi*, mąka pełnoziarnista z
pszenicy*, sól), imbir*), szpinak* 12,5% (5,6% masy
całkowitej), bułka tarta* (mąka zpszenicy, drożdże, sól),
kasza jaglana* 11,7% (5,3% masy całkowitej), płatki ziemniaczane* (ziemniaki*,
aromaty*), sos sojowy* ( woda, ziarna soi*, mąka
pełnoziarnista zpszenicy*), drożdże* suszone, mąka jaglana*
1,7% (0,8% masy całkowitej), sól (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Zawiera 2 porcje.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Czas
gotowania2-3 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna823 kJ/195 kcal
Tłuszcz
-1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone -0,32 g
Węglowodany
-34,45 g
w tym cukry -1,45 g
Błonnik - 2,0 g
Białko
-8,9 g
Sól -0,93g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temp. 4C. Po otwarciu spożyć w
ciągu 3 dni.