SKŁADNIKI
makaron* (semolina z pszenicy durum*, jaja *, gluten pszeniczny *), farsz* (mortadella (mięso wieprzowe*, sól morska, aromaty, glukoza*, przyprawy*, rośliny aromatyczne*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), mięso gotowane* (mięso wołowe*, mięso wieprzowe*, marchew*, cebula*, rozmaryn*, sól), bułka tarta* (mąka pszenna *, drożdże, sól), ser Parmigiano Reggiano DOP ( mleko *, sól, podpuszczka), szynka parmeńska* 9,2% (3,2% masy całkowitej) (mięso z nogi wieprzowe*, sól), sól, gałka muszkatołowa*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pakowano w atmosferze ochronnej. Zawiera 2 porcje.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Czas gotowania 2 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1256 kJ /299 kcal;
Tłuszcz - 10,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,7 g
Węglowodany - 36,3 g
w tym cukry - 0,95 g
Błonnik - 1,6 g
Białko - 13,3 g
Sól - 1,4g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać migdały, pistacje, sezam, soję, seler i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temp. 0°C/+7°C, po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.