Wyprodukowany we Włoszech, makaron z pszenicy durum i jaj, w składzie włoskie sery: Gorgonzola, Ricotta, Provolone, Parmigiano Reggiano. Doskonały do sałatek, zup i dań głównych, np. pasta z sosami śmietanowymi, carbonarą, cztery sery z brokułami, z podgrzybkami, borowikami czy kurkami, idealny do dań bufetowych i bemarów.
Składniki
makaron (72%) (mąka semolina z PSZENICY durum, JAJA (16,7%)), nadzienie serowe (28%) [bułka tarta (mąka PSZENNA, drożdże piwne, sól), SER (15%)* (SER Gorgonzola DOP , SER Ricotta, SER Provolone, SER Parmigiano Reggiano DOP)], tłuszcz palmowy, aromaty (zawierają MLEKO, PSZENICĘ), serwatka w proszku (MLEKO) (4,39%), sól, SER topiony (3%)*, błonnik PSZENNY, ekstrakt drożdżowy, pieprz czarny, przeciwutleniacz (fosforany sodu). Może zawierać soję, gorczycę. *Zawartość procentowa w nadzieniu.
Wartość odżywcza
Pełna specyfikacja produktu do pobrania w pliku pdf