Prasa do tofu
Chrupiące paski tofu
Naciśnięcie tofu dramatycznie poprawia teksturę, sprawiając, że jest bardziej jędrny i smak, pozwalając mu wchłonąć smaki dania
Stwórz zdrowe i pyszne posiłki
Po wciśnięciu tofu jest wszechstronne i łatwe do gotowania. Może być smażony, pieczony, rozdrabniany, jajecznicowany lub powlekany w bułce tarczy.
Tofu ma wszechstronne zastosowanie.
Jedwabiste tofu można lekko wcisnąć i zrobić w mus, dodać do koktajlu dla wzmocnienia białka lub ubić w zdrowy sernik
- Dzięki naszej wyjątkowej prasie Tofu można bardzo łatwo przekształcić w produkt. Rezultat: mocniejsza struktura zapewnia zupełnie nowe doznania smakowe tofu
- Podnieś swoje potrawy tofu na nowy poziom
- Wyciśnij wodę z tofu i popraw smak oraz teksturę.
- Kompaktowy i mieści się w lodówce
- Nie zawiera bisfenolu A
- Nadaje się do mycia w zmywarce
- Urządzenie kuchenne dla miłośników tofu
Umieść tofu w wewnętrznym pojemniku
Wyjąć zewnętrzne opakowanie i umieścić tofu w wewnętrznym pojemniku
Pociągnij paski w dół
Pociągnij silikonowe paski na dostępne haki tak, aby pasowały do różnych grubości tofu. Użyj górnego haczyka, aby docisnąć jedwabne tofu
Naciśnij zaciski zamknięte.
Naciśnij klipsy w dół, aby wywierać stopniowy, ciągły nacisk na tofu dla uzyskania doskonałych rezultatów.
Włóż prasę do lodówki na 20 minut do noclegu, aby można było bezpiecznie i czysto docisnąć tofu. Nie musisz wracać do prasy, aby zwiększyć napięcie.
Produkt nowy
Opakowanie zastępcze