Tofu wędzone BIO 160 g
EUREKO
Aromatyczne Tofu wędzone swój wyjątkowy, wyrazisty smak zawdzięcza tradycyjnej
metodzie wędzenia dymem z drewna bukowego. Doskonale smakuje szczególnie w połączeniu z
warzywami. Tofu produkowane jest od 30 lat według tradycyjnej metody o 2000-letniej historii z wykorzystaniem nowoczesnych technologii, a także bogatej w wapń wody z własnej studni. Tak przygotowane Tofu ma szczególnie korzystny wpływ na nasze zdrowie. Zawiera ważne składniki odżywcze takie jak białko i wapń. To także bogate źródło błonnika, witamin i kwasów omega-3. To produkt 100% roślinny, odpowiedni dla wegan i wegetarian.
Tofu powstaje z soi z dorzecza Dunaju, bez GMO, nie zawiera konserwantów czy sztucznych barwników. To produkt bez laktozy i bez glutenu. SKŁADNIKI: 57 % nasiona soi, woda, sól, wapń.
- Blonnik: 0
- Cukry: 0.5
- Kwasy: 1
- Sol: 1
- Weglowodany: 1.9
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH: 12
- Bialko: 14
- Warunki przechowywania: 2-8 stopni C
- Wartosc_odzywcza: 574kj/138 kcal
- Tluszcz: 8
- alergeny: SOJA
- mozliwealergeny: SOJA
- Bez cukru: BEZ CUKRU
- Bezglutenowy: BEZGLUTENOWY
- Bezlaktozowy: BEZLAKTOZOWY
- BIO: BIO
- Twr_KrajPoch: SK
- Wegański: WEGAŃSKI
- Wegetariański: WEGETARIAŃSKI