Tłuszcz borsuka jest praktycznie panaceum na wiele poważnych chorób: gruźlicę płuc, przewlekłe zapalenie oskrzeli (w tym palaczy - ciemnienie płuc), zapalenie płuc, zatrucie lekami, ogólne wyczerpanie organizmu niezależnie od czynników, początkowy etap krzemicy, niektóre rodzaje astmy , miażdżycy, wrzodów żołądka i dwunastnicy.
„ Tłuszcz z borsuka z kompleksem witamin ” jest wartościowym produktem spożywczym. Zawiera ponad 86% nienasyconych kwasów tłuszczowych niezbędnych do pełnego funkcjonowania organizmu człowieka (Omega-3 i Omega-6), witaminy A, B 2 , B 5 , B 6 , B 12, D, PP, E, karoteny, kwas foliowy, pektyny, saponiny, wolne aminokwasy, pierwiastki śladowe i kwasy organiczne. Po spożyciu tłuszcz borsuka całkowicie wchłania się do krwi, wzbogacając go w niezbędne dla organizmu witaminy, mikroelementy i kwasy organiczne, poprawia metabolizm białek, zwiększa odporność organizmu, reguluje pracę układu krwiotwórczego, działa bakteriobójczo na gruźlicę pałeczki. Przy regularnym stosowaniu normalizuje się aktywność wydzielnicza żołądka i jelit, wzrasta ton emocjonalny, a procesy ropne gasną.
„ Tłuszcz z borsuka z kompleksem witamin ” wzmacnia odporność i usprawnia metabolizm białek, ale jego największą wartością jest to, że pomaga w leczeniu takich chorób jak:
- przewlekłe zapalenie oskrzeli;
- gruźlica płuc;
- zapalenie płuc;
- miażdżyca;
- przeziębienia;
- niektóre rodzaje astmy;
- wrzody żołądka i dwunastnicy;
- ogólne wyczerpanie organizmu, niezależnie od czynników.
Sposób stosowania : dorośli i dzieci od 14 roku życia 3 razy dziennie z posiłkami.
Czas trwania przyjęcia : 1 miesiąc, przyjęcie można powtarzać 2-3 razy w roku.
Zaleca się skonsultowanie się z lekarzem przed zażyciem.
To nie jest lek.
Skład : tłuszcz borsuka 99,98%, witamina A 0,008%, witamina E 0,012%
Skutki uboczne i przeciwwskazania : Indywidualna nietolerancja składników produktu.
Przechowywanie : W chłodnym, suchym (5 C - 20 C), chronionym przed światłem, poza zasięgiem dzieci.
Termin ważności : 24 miesiące.