Tigullio Pesto Peperoni E Noci
Pesto z papryki z orzechami włoskimi.
Gotowe pesto Tigullio, to doskonała pozycja na szybki obiad we włoskim stylu! Pesto z papryki z dodatkiem orzechów włoskich, tworzy niezwykle smaczny sos!
Sposób przygotowania obiadu z Tigullio Pesto Peperoni E Noci:
1. W osolonej wodzie ugotuj makaron typu spaghetti np. dostępny w naszym sklepie Rummo.
2. Zawartość słoiczka, lekko podsmaż na niewielkiej ilości oleju.
3. Wymieszaj podsmażone pesto z ugotowanym makaronem, dodając pół szklanki wody z jego gotowania.
4. Dokładnie wszystko wymieszaj i GOTOWE!
- Masa netto: 185g
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Skład: Czerwona i żółta papryka 31%, olej słonecznikowy, 20% grillowana czerwona papryka, 7% parmezan PDO (z białkami jaja), płatki ziemniaczane, sól, 1,5% orzechy włoskie, orzechy nerkowca, regulator kwasowości: kwas mlekowy, pieprz czarny.
- Data ważności: 2026-09-21