Tigullio Pesto Olive E Capperi
Pesto z oliwek i kaparów.
Gotowe pesto Tigullio, to doskonała pozycja na szybki obiad we włoskim stylu! Dodatek kaparów w pesto z oliwek tworzy idealne połączenie!
Sposób przygotowania obiadu z Tigullio Pesto Olive E Capperi:
1. W osolonej wodzie ugotuj makaron typu spaghetti np. dostępny w naszym sklepie Rummo lub Garofalo.
2. Zawartość słoiczka, lekko podsmaż na niewielkiej ilości oleju.
3. Wymieszaj podsmażone pesto z ugotowanym makaronem, dodając pół szklanki wody z jego gotowania.
4. Dokładnie wszystko wymieszaj i GOTOWE!
- Masa netto: 190g
- Kraj pochodzenia: Włochy
- Skład: Olej słonecznikowy, pasta z czarnych oliwek (oliwki Leccino 17,9%, oliwki Taggiasca 1%, sól, olej słonecznikowy, regulator kwasowości: kwas mlekowy), oliwki zielone 18%, ziemniaki, syrop glukozowy, serwatka w proszku (z mleka), kapary 2%, migdały, błonnik ziemniaczany, pietruszka, sól, barwnik: karmel; białko mleka, regulator kwasowości: kwas mlekowy. Może zawierać śladowe ilości: innych orzechów i jajka.
- Data ważności: 2025-02-28