EDYCJA JUBILEUSZOWA NA 140 LECIE FIRMY.
Oryginalna faktura obudowy urządzenia, nawiązująca do szlifu kamieni szlachetnych i współgrający z nią nowy, szampański odcień metalicznych detali (jak logo, pokrętło, uchwyt, elementy wentylacyjne) sprawiają, że jubileuszowa edycja urządzenia, zachwyci nie tylko wiernych klientów Thermomix®, ale też miłośników designu oraz osoby szukające nietypowych rozwiązań w wnętrzach
Thermomix TM6 łączy 20 funkcji w jednej kompaktowej obudowie: waży, miesza, blenduje, emulguje, sieka, miksuje, rozdrabnia, mieli, ubija, wyrabia, roztapia, podgrzewa, gotuje, gotuje w niskich i wysokich temperaturach, gotuje na parze, praży, dusi, karmelizuje i rumieni a co najważniejsze gwarantuje wspaniałe efekty gotowania. Za pomocą dużego ekranu dotykowego masz dostęp do wszystkich funkcji i trybów gotowania oraz bezpośredni dostęp do platformy COOKIDOO.
Tryby pomagają opanować nowe, a także sprawdzone techniki gotowania, takie jak Sous-vide, wolne gotowanie czy fermentowanie. Rumienienie cebuli i mięsa wzbogaci potrawy przygotowywane w urządzeniu. Przygotowanie karmelu nie sprawi problemu nawet początkującym. Dodatkowo posiada tryby mycia więc po gotowaniu sam się umyje.
W Zestawie znajduje się
- Thermomix tm6- najnowsza niemiecka technologia
- Wkład varomy czyli gotowanie na parze
- Koszyczek do gotowania np ryżu
- przykrywka zapobiegająca rozpryskiwaniu przy prażeniu
- kopystka odporna na wysokie temperatury do mieszania
- miarka która służy również do zamykania pokrywy
- motylek do ubijania
- dostęp do platformy cookidoo na 210 dni za darmo
- książka proste pomysły
W urządzeniu przygotujesz bez problemu
- sałatki i surówki
- masła i pasty
- mięso, ryby i warzywa na parze
- gulasze i dania jednogarnkowe
- sosy i dipy
- napoje, drinki i smoothie
- ciasta, ciastka i desery
- lody i sorbety
- zupy tradycyjne i zupy kremy
- jogurty i napoje roślinne
- karmel
- koncentraty bulionów i mieszanki przypraw
- chleby i bułki
- dżemy i powidła
- pizze i focaccie
- pełne dania obiadowe na trzech poziomach
- makarony i risotta
- nalewki i likiery