TERMOMETR DO MIĘSA SZYNKOWAR WĘDZARNIA 100600
Renomowanej marki BIOWIN
Model 100600
Solidnie wykonany termometr zestali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku przez okres pieczenia.
DANE TECHNICZNE:
Zakres temperatur: od 0°C do 120°C
Dokładność pomiaru: +/-2°C
Średnica tarczy: 50 mm
Długość szpikulca: 125 mm
Średnica szpikulca: 4 mm
PAMIĘTAJ! KUPUJESZ U OFICJALNEGO DYSTRYBUTORA!
Zapraszamy na pozostałe aukcje gdzie mogą Państwo kupić produkty w kategoriach w których się specjalizujemy a całość wyślemy razem:
WINIARSTWO
PIWOWARSTWO
DESTYLATY
WĘDLINIARSTWO
SEROWARSTWO
PIEKARNICTWO
SZKŁO KUCHENNE I OZDOBNE
STACJE POGODY
AKCESORIA KUCHENNE
OGRÓD
BROWIN - bo domowe jest lepsze - BIOWIN