TERMOMETR cukierniczy PRZETWORÓW deserów 30 cm
Termometr do dżemów, konfitur i przetworów
⭐ sprawdzi się doskonale przy produkcji syropu cukrowego, którego temperaturę należy precyzyjnie mierzyć, w celu uzyskania odpowiedniej konsystencji
⭐ naniesione na tarczę podziałki w zależności o efektu jaki chce się osiągnąć (stopnia krystalizacji cukru)
⭐ dokładne odczyty pozwalają z łatwością kontrolować temperaturę przy przyrządzaniu dżemów, słodyczy
⭐ dodatkowo na plecach termometru znajduje się klips, dzięki któremu możemy go zaczepić na krawędzi garnka
⭐ zakres mierzonych temperatur: od 40°C do 200℃. Termometr posiada również skalę w stopniach Fahrenheita.
⭐ wyposażony w nienagrzewający się uchwyt.
Cechy produktu
- marka: Ibili (Hiszpania)
- materiał: stal nierdzewna, szkło
- wymiary: 30 x 5 [dł x szer]
776700