TEMPEH W ZALEWIE BIO 400 g (175 g) - SMAAKT
SMAAKT (produkty spożywcze)
SKŁADNIKI
ziarna SOI* 80 %, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg (17%)
dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 3 dni.
- PKWiU: 10.89.19.0
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 60
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia: Holandia
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI