TEMPEH NATURALNY BIO 200 g - MERAPI
SKŁADNIKI
soja* (100%), kultura fermentacyjna Rhizopus
(*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Wegański
produkt sojowy o wysokiej zawartosci białka. Bez
konserwantów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g
Wartość
energetyczna: 756,8 kJ / 181,59 kcal
Tłuszcz: 8,01 g
W tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 1,57 g
Węglowodany: 3,53 g
W tym
cukry: 0,67 g
Białko: 18,9 g
Sól: 0,11
g
ZALECANE WARUNKIPRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 2-8 stopni
°C
- Ilość w opakowaniu zbiorczym: 6
- WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO: jest
- WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Kraj Producenta: Polska
- Producent - nazwa i adres: MERAPI RAFAŁ WIŚNIEWSKI, BUDZYŃSKA /14, 60-419 POZNAŃ