TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ SPC.01, CZĘŚĆ 2 ROK WYDANIA 2021.
Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 65,10 zł
- Technologie produkcji cukierniczej cz.2 SPC.01 WSIP 2024
- 72,09 zł z dostawą
- 119,80 zł
- TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ Cz.1+2 SPC.01
- 129,79 zł z dostawą
- 66,48 zł
- Gwarancja najniższej ceny
- HIT Historia i Teraźniejszość 2 PODRĘCZNIK cz.2 Wsip
- 75,47 zł z dostawą
Technologie produkcji cukierniczej. Część 2 SPC.01 WSIP 2021 ROK (14756322356)
Sprzedający szkolnamakama
poleca 100,00%
|
114
Parametry
- ISBN
- 9788302147197
- Wydawnictwo
- WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Tytuł
- Technologie produkcji cukierniczej. Część 2
- Rodzaj
- tradycyjny podręcznik
- Autor
- Magdalena Kaźmierczak
- Przedmiot
- Przedmioty zawodowe
- Nośnik
- książka papierowa
- Rok wydania
- 2021
- Stan
- Nowy
- Klasa
- wieloletnie
- Okładka
- miękka
- Język publikacji
- polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
- 0.454
- Liczba stron
- 304
- Numer wydania
- 7
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.