PODRĘCZNIK UŻYWANY W BDB STANIE, CZYSTY. WYDANIE 2021 ROK.
Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 50,00 zł
- Technologie produkcji cukierniczej część 1 WSiP
- 59,99 zł z dostawą
- 58,58 zł
- Technologie Produkcji Cukierniczej SPC. 01 Cz. 2
- 68,57 zł z dostawą
- 40,00 zł
- Procesy technologiczne w gastronomii część 1 WSiP
- 49,99 zł z dostawą
Technologie produkcji cukierniczej. Część 1 M. Kaźmierczak SPC.01 WSIP (14751061721)
Sprzedający szkolnamakama
poleca 100,00%
|
115
Parametry
- ISBN
- 9788302147180
- Wydawnictwo
- WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- Tytuł
- Technologie produkcji cukierniczej. Część 1
- Rodzaj
- tradycyjny podręcznik
- Autor
- Magdalena Kaźmierczak
- Przedmiot
- Przedmioty zawodowe
- Nośnik
- książka papierowa
- Rok wydania
- 2021
- Stan
- Używany
- Klasa
- wieloletnie
- Okładka
- miękka
- Język publikacji
- polski
- Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
- 0.38
- Liczba stron
- 256
- Numer wydania
- 8
- Szerokość produktu
- 16.5
- Wysokość produktu
- 24
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.