Techniki gotowania Wright Le Cordon Bleu
- Autor: Jeni Wright
- Rok wydania: 1999
- Wydawnictwo: Muza
- Oprawa: twarda
- Liczba stron: 351
- Stan pozycji: Dobry (lekkie ślady użytkowania)
- Uwagi: podniszczenia okładki (lekkie zarysowania i otarcia, niewielkie wgniecenia na rantach, otarcia i lekkie przygięcia rantów grzbietu, nieznaczne zażółcenie), niewielka notatka długopisem na marginesie str. 195
Poniżej odnajdziesz informacje na temat naszego systemu ocen.
Standard jakości MitKsiążki.pl s.c.
Stosujemy wstępne selekcjonowanie pozycji do sprzedaży oraz trzystopniowy system ocen.
- Bardzo dobry (brak lub minimalne ślady użytkowania)
- Dobry (lekkie ślady użytkowania)
- Średni (podniszczenia)
Książki są wnikliwie sprawdzane pod kątem ewentualnych wad, które uwzględniamy w uwagach. Wszystkie pozycje sprawdzamy dodatkowo przed wysłaniem do Klienta.