TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.
KATARZYNA KOCIERZ
- Wydawca: WSIP
- Rok wydania: 2017
- Oprawa: OPRAWA BROSZUROWA
- Format: 170 x 240 mm
- Ilość stron: 288
- EAN: 9788302147371
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik . Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i przechowywania wyrobów. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP i PKZ (interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Liczne ilustracje i schematy przedstawiające najnowszy sprzęt cukierniczy wizualizują przekazywane informacje.
[Kod oferty,139778,9788302147371,2024-02-23 11:44:40]