Tasak do precyzyjnego krojenia - Shiori Yasashi-sa Nakiri
Jeśli w kuchni potrzebny Ci nóż, którego możesz używać do krojenia niewielkich porcji podczas przygotowywania potraw , wybierz nóż Nakiri. Nóż Nakiri jest idealny do owoców, warzyw a także do dzielenia rolek sushi . Ze względu na szerokie i dwustronne ostrze tasak Nakiri nadaje się do precyzyjnego krojenia. Uniwersalny nóż Shiori Yasashi-sa Nakiri jest doskonały do każdej kuchni, zarówno profesjonalnej, jak i amatorskiej . Nóż Nakiri - tasak do precyzyjnego krojenia Nóż ze stali damasceńskiej Nakiri, ostrze wykonane jest z oryginalnej stali damasceńskiej z 110 warstwami stali to miniaturowy tasak , ze specjalistycznym ostrzem do precyzyjnego krojenia warzyw i owoców. Klinga noża Yasashi-sa Nakiri charakteryzuje się wyraźnie zarysowanym spadem , który wpływa na tempo i skuteczność krojenia . Tasak kuchenny Nakiri ma wiele zastosowań i nadaje się także do krojenia i porcjowania mięs bez kości . Co jeszcze wyróżnia nóż Yasashi-sa Nakiri? Nóż Shiori Yasashi-sa Nakiri został zaprojektowany z myślą o wygodzie i precyzji, czemu sprzyja odpowiednia długość ostrza - Yasashi-sa Nakiri ma ostrze długości 17,7 cm, które jest najbardziej optymalne i wygodne; nóż Nakiri jest bardzo ostry, dzięki temu nie miażdży struktury warzyw, owoców, czy mięsa, lecz kroi je zachowując wszystkie składniki ; ostrze profesjonalnego noża Nakiri wykonane jest z wielu warstw oryginalnej stali damasceńskiej ; sprawia to, że ​​struktura noża jest bardzo wytrzymała i elastyczna; prostokątna klinga noża Nakiri ułatwia przenoszenie pokrojonych składników; rękojeść tasaka kuchennego Yasashi-sa Nakiri wykonana jest z G10 , co dodaje mu klasycznej elegancji i sprawia, że nóż Nakiri jest doskonałym pomysłem na prezent. Dobrze dobrane, profesjonalne noże to również kwestia indywidualnych preferencji, dlatego w Shiori proponujemy Ci szeroką gamę produktów, między innymi noże szefa kuchni. Jeśli zatem szukasz profesjonalnego noża kuchennego i chcesz mieć gwarancję najwyższej jakości, złóż zamówienie w Shiori. Dane techniczne: Długość rękojeści: 12,00 cm Długość ostrza: 17,70 cm Kąt szlifu ostrza: 15 stopni Hartowanie: 60 +/-1HRC Rękojeść: G10 Zastosowanie: profesjonalna kuchnia, kuchnia hobby