Targroch Babka jajowata łuska - 250g
PRODUKT NATURALNY WYSOKIEJ JAKOŚCI
Zastosowanie:
- Charakteryzuje się wysoką zawartością błonnika pokarmowego, który bardzo pozytywnie wpływa dla układ pokarmowy.
- Łupiny babki jajowatej pomagają w pozbyciu zaparć, wspomagają proces usuwania złogów jelitowych, przyspieszają przemianę materii, ale również pełnią funkcję probiotyczne i osłonowe.
Właściwości:
- Łuski babka jajowatej regulują pracę jelit, regulują poziom cukru we krwi, obniżają cholesterol i ciśnienie krwi, ale również zapewniają uczucie sytości (dzięki wysokiej zawartości błonnika), co znakomicie sprawdza się podczas trzymania diety.
- Dzięki korzystnemu działaniu na pracę jelit, babka jajowata oczyszcza organizm z toksyn oraz substancji szkodliwych.
Stosowanie:
- Zaleca się spożywać 2 łyżeczki (14 gramów) dziennie.
- Wsypać do szklanki i zalać letnią wodą, odczekać ok. 5 minut.
- Doskonale sprawdzi się również jako dodatek do jogurtu, musli, płatków śniadaniowych, sałatek, owoców, a także do zup czy sosów.
- Podczas stosowania łuski babki jajowatej zaleca się pić około 2 litrów wody dziennie
Kraj pochodzenia:
- Indie.
Ważne:
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
- W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Producent: TAR-GROCH-FIL, Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn.