Tajniki czekolady przepisy wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukier 30622799
APN Promise
"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” – Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego"
ean 9788375413328
Cena za jedną sztuke .
- ISBN: 978-83-7541-332-8
- Data premiery: 2017-11-16
- Autor: Mark Tilling
- Wydawnictwo: APN Promise
- Rok wydania: 2017
- Oprawa: Twarda
- Liczba stron: 192
- Wydanie: 1
- Rodzaj: Książki
- Głębokość: 20.000000
- Kategoria wiekowa: +