Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym (np. piksele, SDK) oraz przetwarzaniu Twoich danych osobowych (między innymi unikalne identyfikatory, dane przeglądarki), możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz. Administratorem Twoich danych osobowych będzie Allegro a w niektórych przypadkach nasi partnerzy (10 partnerów), w tym tzw. “Zaufani Partnerzy IAB Europe” (2 partnerów). Informacja o celach przetwarzania danych osobowych przez naszych partnerów znajduje się w ich politykach ochrony prywatności.
Przechowywanie informacji na urządzeniu lub dostęp do nich. Spersonalizowane reklamy i treści, pomiar reklam i treści, badanie odbiorców i ulepszanie usług
. Zapewnienie bezpieczeństwa, zapobieganie oszustwom i naprawianie błędów
. Dostarczanie i prezentowanie reklam i treści. Zapisanie decyzji dotyczących prywatności oraz informowanie o nich. Dopasowanie i łączenie danych z innych źródeł. Łączenie różnych urządzeń. Identyfikacja urządzeń na podstawie informacji przesyłanych automatycznie.
Twoje dane personalne przetwarzamy również w celu ułatwiania korzystania z naszych stronCele przetwarzania szczegółowo opisane są w ustawieniach dostępnych pod przyciskiem: “ZMIENIAM ZGODY” i w Polityce plików cookies.Zgodę wyrażasz dobrowolnie i jest ważna 12 miesięcy. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
- 40,00 zł
- Sitka maszynki do mięsa 2 szt komplet PRL
- 47,99 zł z dostawą
- 26,60 zł
- 2 szt. Przekładnia maszynki do mielenia mięsa
- 40,59 zł z dostawą
Szynkowar praska do wyrobów mięs szynek 2 l +worek (3177914780)
Sprzedający europ4
poleca 96,80%
|
676
Opis
07-203 Somianka
Wólka Somiankowska 43A
Nip.757-130-32-75 Regon.140729907
e-mail :
europ.europ@wp.pl
na e-maile odpowiadamy w ciągu 12 h
Dział Handlowy tel:
(29) 643 80 95
669 169 456
Dział Wysyłek i Serwis tel:
600 211 829
Pracujemy:
poniedziałek - piątek 9-17
sobota 9-14
- płatne z Allegro
- płatne przy odbiorze towaru
- wpłata na konto bankowe
12 8931 0003 0003 7862 2000 0101
Poczty Polskiej lub Firmy Kurierskiej, w zależności co Państwo wybierzecie .
Paczki wysyłamy w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty lub od otrzymania informacji o płatności przy odbiorze w (dni robocze)
Wszystkie Przesyłki sa dokładnie sprawdzane i dobrze zabezpieczone przed wysłaniem.
Możliwość odbioru towaru w naszych salonach:
- Pułtusk ul. Mickiewicza 23C
- Pułtusk ul. 3-go Maja 16
- Wyszków ul. Pułtuska 23
- Wyszków ul. Pułtuska 42
- Wólka Somiankowska 43A
Jeżeli nie jesteś w pełni zadowolony z zakupionego produktu masz 10 dni na jego zwrot bez podawania przyczyny.
Po dokonaniu zakupu z opcja
"odbiór osobisty" prosimy o kontakt telefoniczny 669 169 456
w celu umówienia się oraz rezerwacji towaru.
Na prośbę klienta wystawiamy fakturę VAT.
W celu szczegółowego zapoznania się z naszym regulaminem zapraszam Państwa do działu "O Mnie"
Prowadzimy działalność gospodarczą od 2004 roku. Zajmujemy się importem i sprzedażą hurtową i detaliczna artykułów AGD i RTV na rynku krajowym
Na zakupiony Towar wystawiamy paragon lub fakturę VAT
Szynkowar Rossler 2 lit MR10 + worek na szynkę
Szynka domowej produkcji z szynkowara to wspaniałe rozwiązanie dla tych ,którzy mają dosyć nieświeżych wędlin zakupionych w sklepach.
Wymiary:
- Pojemność : 2 lit
- Wysokość całkowita: 27 cm
- Wysokość tuby: 22 cm
- Średnica 12 cm
Produkcja szynki (peklowana karkówka, schab czy wołowina) w tym szynkowarze nie nastręczy nam kłopotu ,ponieważ jest banalnie prosta ,a sama szyneczka jest przepyszna ,soczysta ,pachnąca ,ponieważ nie zawiera konserwantów ,sztucznych dodatków ,w smaku niepowtarzalna.
Przepis na pyszną domową szynkę:
Składniki:
- 0,90 kg szynki lub łopatki
- 25 g soli peklowej
- 2 ząbki czosnku ( jeżeli ktoś nie lubi nie musi dodawać)
- 1 łyżeczka majeranku
- 1 łyżeczka żelatyny
- 1 łyżeczka cukru pudru
- 0,1 litra wody
Wykonanie:
1. Mięso oczyszczamy z błon, kroimy na mniejsze kawałeczki (aby łatwiej nam było upchać je w szynkowarze), następnie każdy kawałek lekko ubijamy tłuczkiem i wsypujemy 25 g soli pekolowej. Wszystko dokładnie dłuższą chwilkę mieszamy- ugniatamy, zawijamy w worek i wstawiamy na 3-4 godz. do lodówki.
2. Po tym czasie wyjmujemy mięso z lodówki, dodajemy do niego 0,1 litra wody z płaską łyżeczką cukru pudru, dokładnie mieszamy, osypujemy łyżeczkę żelatyny, nadal mieszamy, dodajemy majeranek i wyciśnięty czosnek i wszystko mieszamy.
Do szynkowara wkładamy woreczek foliowy ( jest w zestawie razem z szynkowarem) i do środka ciasno układamy mięsko, staramy się nie pozostawiać w środku powietrza. Kiedy mięsko jest już w środku , zawijamy końcówkę woreczka, nakładamy metalowy talerzyk , przycisk i sprężynę, przykręcamy zaworek. Tak przygotowane mięso wkładamy na 2 doby do lodówki.
3. Po tym czasie wykładamy szynkowar do garnka wypełnionego wodą, tak aby woda była 3-4 cm poniżej górnej krawędzi szynkowarki i parzymy 2 godziny w temp. 80 stopni C.
4. Po 2 godzinach wykładamy szynkowar do zimnej wody w celu ochłodzenia, a potem jeszcze przez noc trzymamy w lodówce.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.