Kompletna Dokumentacja Systemu HACCP w postaci Księgi HACCP zintegrowanej z Procedurami, Instrukcjami i Kartami do prowadzenia zapisów
Aktualizacja całości dokumentacji 01.08.2018 r, zgodnie z aktualnym stanem prawnym.
Wieloletnie doświadczenie we wdrażaniu systemów jakości oraz systemów bezpieczeństwa żywności oraz opinie i wymagania klientów pozwoliły Nam stworzyć produkt, który w intuicyjny sposób krok po kroku – nawet dla osób bez doświadczenia we wdrażaniu systemów HACCP pozwoli opracować i wdrożyć System HACCP w swoim zakładzie.
Dokumentacja opracowana na potrzeby zakładów przetwórstwa spożywczego, przemysłu gastronomicznego, zakładów żywienia zbiorowego, stołówek itp.
W dokumentacji opracowano podstawę Systemu HACCP czyli analizę zagrożeń oraz wyznaczono CCP! Po Państwa stronie pozostaje uzupełnić dane dotyczące zakładu oraz podpisać dokumentację !
Wszystko opracowane w profesjonalny sposób i co najważniejsze po atrakcyjnej cenie. Zaufaj profesjonalnym opracowaniom stworzonym przez specjalistów !
Jeśli jesteś osobą odpowiedzialna za wdrożenie lub utrzymanie GHP GMP i/lub HACCP,
Jeśli prowadzisz gastronomię, stołówkę, zakład żywienia zbiorowego
Jeśli prowadzisz działalność związaną z produkcją żywności,
Jeśli masz problem z Sanepidem,
Lub po prostu potrzebujesz jakichkolwiek instrukcji lub dokumentów związanych z bezpieczeństwem żywności
Zapoznaj się z Naszą ofertą.
Po co narażać się na nieprzyjemności i problemy ? Skorzystaj z Naszej oferty a Twoje problemy rozwiążą się !!!
Oczywiście dokumentacja jest aktualna i zgodna z obowiązującym stanem prawnym. Wdrażaniem systemów jakością także HACCP zajmujemy się zawodowo, dlatego dajemy gwarancję zawsze profesjonalnie opracowanych dokumentów. Jako jedyni oferujemy opracowanie, które jest w pełni zgodne z normą PN-EN ISO 22000: 2006. Daje to Państwu ogromne możliwości i oszczędność zarówno czasu i pieniędzy, jeżeli planują Państwo wdrożenie takiego systemu w przyszłości. Norma ISO 22000 w niedługim czasie będzie powszechnie wymaganą przez klientów czy organy kontrolujące, podobnie jak miało to miejsce z systemem HACCP. W tej chwili każdy nawet najmniejszy zakład mający styczność z żywnością musi taki system mieć wdrożony lub musi rozpocząć wdrażanie takiego systemu. Ustawa daje Inspekcji Sanitarnej możliwość nakładania kar za brak dokumentacji. Lepiej więc opracować dokumenty na spokojnie, za rozsądną cenę niż czekać do samego końca i pod presją czasu, z kontrolującymi urzędnikami na karku.
Pamiętaj !!! Tylko dokumentacja stworzona w oparciu o aktualne przepisy i na podstawie określonych wymagań przez osobę wdrażającą system będzie skuteczna i może spełnić swoje zadanie i zakupione instrukcje nie będą tylko kartami powieszonymi na ścianie. Jest to możliwe - ponieważ tworzymy dokumentację od podstaw kierując się przede wszystkim wymaganiami określonymi przez klientów w odniesieniu do stanu prawnego.
Nie mogą się Państwo zdecydować ? Proszę sprawdzić moje komentarze - Jestem sprawdzonym i zaufanym Sprzedawcą, a zadowolony klient to dla Nas priorytet! U nas otrzymają Państwo dokumenty i materiały Naszego autorstwa opracowane od podstaw przez dyplomowanych specjalistów posiadających praktykę we wdrażaniu systemów. Dokumenty potwierdzające kwalifikacje do wglądu !
DOKUMENTACJA NASZEGO AUTORSTWA JEST JUZ STOSOWANA Z POWODZENIEM W PONAD 2500 RÓŻNEGO RODZAJU ZAKŁADACH !!!
Po zakupie mogą Państwo liczyć na naszą pomoc przy wdrożeniu dokumentacji w swojej firmie oraz pomoc specjalistów. Oferujemy w tym celu cała gamę możliwości kontaktu z nami z video konferencją włącznie ! Dla Nas kompleksowa, profesjonalna obsługa oraz kompetentny, wyszkolony personel to standard dla innych wyzwanie.
Dokumentacja jest dostępna w wersji pełni edytowalnych dokumentów, dzięki czemu mogą Państwo zawsze wydrukować sobie potrzebne instrukcje, zmienić istniejące, opracować nowe itp.
Jeżeli mają Państwo pytania dotyczące aukcji prosimy o kontakt poprzez e-mail, telefon bądź komunikator internetowy. Dane znajdą Państwo w zakładce kontakt.
Finalizacja transakcji odbywa się poprzez wysyłkę na podany adres email. Szczegółowe informacje otrzymają Państwo w mailu potwierdzającym zakup. Gwarancja wysyłki w ciągu 24 godzin !!!
Oświadczam, że jestem autorem i twórcą całości dokumentacji i posiadam do niej prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp. Przy weryfikacji proszę o zapoznanie sie z korespondencją zawartą w Ticket#: 13625720 oraz Ticket#: 14698791
Informuję, że jestem ZAREJESTROWANYM w Bibliotece Narodowej wydawcą, oraz posiadam numer wydawcy 927353. Produkt jest publikacją zarejestrowaną w Bibliotece Narodowej i posiada nr ISBN 978-83-927353-3-5.
Na innych naszych aukcjach znajdziesz między innymi zestawy dokumentacji GHP GMP oraz HACCP, Szkolenia z zakresu HACCP potwierdzane certyfikatem oraz usługę wdrożenia systemu HACCP w bardzo atrakcyjnych cenach.
Skorzystaj z naszej propozycji i zaufaj profesjonalistom !
Zapraszam do uczestnictwa w innych naszych aukcjach i życzę udanych zakupów.
Kontakt:
e-mail quality-systems@o2.pl
telefon 509 114 739
Koszt wysyłki: list polecony 8 zł
przesyłka pobraniowa 15,00 zł
odbiór osobisty / wysyłka e- mail 0 zł