Syrop z pigwowca z cukrem trzcinowym 330 ml
Syrop stworzony na bazie owoców pigwowca japońskiego. Owoce pochodzą z plantacji Gospodarstwa Rolnego rodziny Producenta. Plantacja posiada certyfikat BIO.
Prosty skład:
- � sok z pigwowca 50 %
- � cukier trzcinowy 50 %
Oryginalna polska myśl spożywcza.
Produkt z Podlasia.
- ✔️ Osad jest zjawiskiem naturalnym. Wstrząsnąć przed użyciem.
- ✔️ Przechowywać w zacienionym i zimnym miejscu.
- ✔️ Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 st. C.
- ✔️ Data ważności: kilka miesięcy
Syrop z pigwowca z cukrem trzcinowym 330 ml
Doskonały syrop do:
- wody (zwłaszcza gazowanej),
- herbaty,
- piwa,
- jako polewa do placków z patelni,
- naleśników,
- dań na słodko z ryżem,
- dań z makaronem,
- kasz,
- deserów lodowych.
Syrop z pigwowca japońskiego to dużo słodsza wersja soku z tego owocu. Mimo słodkiego smaku, nie traci on jednak swoich właściwości zdrowotnych.
Wartość odżywcza w 100ml produktu:
- Wartość energetyczna 256 kcal
- Tłuszcze 0,6 g
- Kwasy tłuszczowe nasycone <0,06 g
- Węglowodany 62 g
- Cukry 60 g
- Białko 0,2 g
- Sól <0,006 g
Świat Pigwowca
Z pasji do tradycyjnej, zdrowej żywności postanowiliśmy stworzyć wyjątkowe miejsce dla wszystkich miłośników regionalnych produktów. Osobiście wybieramy wyłącznie te produkty, które nie tylko nam smakują, ale są w 100% naturalne, możliwie nisko przetworzone, wytwarzane świadomie i bez szkody dla środowiska. Odkrywaj z nami wyjątkowe regionalne smaki.