CARAMEL - syrop karmelowy
Karmel oznacza po prostu skarmelizowany cukier, tradycyjnie wytwarzany poprzez topienie cukru w naczyniu z wodą. Bogaty smak i kolor karmelu wynika z procesu ogrzewania i topienia cukru.
Karmel jest doceniany jako główny smak oraz używany również w harmonii z innymi smakami. Syrop karmelowy firmy MONIN ma nieskończoną ilość zastosowań. Smak karmelu jest stosowany w szczególności w napojach kawowych, koktajlach, deserach oraz w innych kulinarnych potrawach.
Specyfikacja:
Pojemność - 0,7 ltr
Barwa - Ciemnobursztynowy z miedziano-żółtymi rozbłyskami.
Smak - Mocny, głęboki zapach oraz bardzo specyficzny aromat stopionego karmelu, posmak skarmelizowanego cukru.
Zastosowanie - Kawy, shake’i, drinki deserowe.
Na naszych aukcjach dostępne są inne smaki syropów oraz puree marki Monin.
Przy zakupach powyżej 100 zł - próbki kaw lub herbat GRATIS!!!!
Przy zakupach powyżej 200 zł - dostawa GRATIS!!!
W razie pytań zachęcam do kontaktu - pomożemy w doborze syropu oraz odpowiemy na Państwa pytania.