SYROP CREME BRULEE 700ml MONIN
Trudno zapomnieć smak wspaniałego kremu waniliowego umieszczonego w kruchej i ciepłej skorupie z karmelu.
Ten kontrast pomiędzy ciepłą warstwą karmelu a kremem przyczyniło się do faktu, iż Crème Brûlée jest jednym z ulubionych deserów we Francji.
Crème Brûlée został wynaleziony w XVII wieku. Sławny szef kuchni Paul Bocuse, zdobywca gwiazdek Michellin, w latach 80 przyczynił się do powstania mody na Crème Brûlée dzięki jego odświeżonej, lżejszej i smaczniejszej recepturze.
Syrop MONIN Crème Brûlée łączy aromaty pieczonego karmelu i mocnej wanilli oraz idealnie nadaje się jako dodatek do kaw i koktajli… po prostu spróbuj!
- BARWA: Złoty odcień
- SMAK: Mocny waniliowo karmelowy aromat i kremowy smak Crème Brûlée.
- ZASTOSOWANIA: Latte, cappuccino, kawy mrożone, drinki deserowe
- Pojemność: 700ml
- Opakowanie: szklane