Swojska kiełbasa krakowska podsuszana z Karniewa 500g
Z czystym sumieniem możemy polecić Państwu swojskie wyroby z Karniewa. Regionalna wędzarnia raz w tygodniu dostarcza Nam świeżutką swojska kiełbasa krakowska podsuszana.
Wędzona tradycyjną metodą swojska kiełbasa krakowska podsuszana w komorze opalanej drewnem olchowym. Podsuszanie trwa około 12 godzin. Mięso pochodzi wyłącznie od lokalnych rolników. Przyprawione naturalnymi przyprawami.
Produkt zapakowany metodą vacuum utrzymuje swoją trwałość około 3 tygodni.
Dostawy na magazyn świeżych wyrobów swojskich każda ŚRODA, najwięcej przesyłek wysyłamy tego dnia - gwarancja świeżości!
Wędliny w ciepłym okresie wiosenno-letnim używamy termoizolacyjnych opakowań styropianowych, a przy wyższych temperaturach dokładamy wielorazowy wkład żelowy-chłodzący.
Opakowanie styropianowe wymaga DOPŁATY w wysokości 11,00 zł. Dla zamówień powyżej 100,00 zł nie jest wymagana dodatkowa opłata za opakowanie termiczne.
UWAGA ZDJĘCIE POGLĄDOWE !!! (dotyczy formy pakowania)