CIASTO FRANCUSKIE ORKISZOWE BIO 270g - Kornelia Urkorn
orkiszowe ciasto francuskie rozwałkowane na prostokąt. Już z papierem do pieczenia
Uwaga dotycząca przechowywania Przechowywać w lodówce w temperaturze 2-8°C Metoda pieczenia: Grzanie górne/dolne piekarnika, termoobieg Zalecane spożycie: Spożywać wyłącznie upieczone ciasto
Informacje o wartościach odżywczych w 100 g/ml Wartość energetyczna/kaloryczna 1610 kJ / 387 kcal Tłuszcz 24,00g w tym: nasycone kwasy tłuszczowe 14,00g Węglowodany 31,0 g z czego cukier 0,00g błonnik 2,2 g białko 7,3 g Sól 0,93 g Składniki Mąka orkiszowa*, woda pitna, tłuszcz palmowy*, olej słonecznikowy*, gluten orkiszowy*, skrobia z pszenicy orkiszowej*, alkohol etylowy*, sól kuchenna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy*; drożdże nieaktywne, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy;
zawiera następujące składniki alergizujące: Gluten
*z kontrolowanej produkcji organicznej
Alergeny i nietolerancje Gluten - Tak (w cenie według przepisu) Orkisz - Tak (w zestawie zgodnie z przepisem) Pszenica - Tak (w zestawie według przepisu) Drożdże - Tak (w zestawie zgodnie z przepisem)