WIELKANOCNE JAJKA CZEKOLADOWE NADZIEWANE BARON 1KG
Wielkanocne jajka czekoladowe to praliny czekoladowe z kremem o smaku:
- waniliowym,
- pomarańczowym,
- czekoladowo-orzechowym z chrupkami,
- truskawkowym z chrupkami.
- zdjęcie podglądowe
- Może być inna szata graficzna opakowania
BARON Jajka Wielkanocne nadziewane 1 kg
najlepiej spożyć do:30.01.25
Składniki:
cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, MLEKO w proszku odtłuszczone, MLEKO w proszku pełne, serwatka w proszku (z MLEKA), tłuszcz MLECZNY, emulgatory (lecytyny (z SOI), polirycynooleinian poliglicerolu), ekstrakt z wanilii, pasta z ORZESZKÓW ARACHIDOWYCH . Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30 %, masa mleczna minimum 14 %. Biała czekolada: masa mleczna minimum 14 %. Może zawierać inne ORZECHY, JAJA i zboża zawierające GLUTEN.
WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100 G
Wartość energetyczna: 2209 kJ / 529 kcal
Tłuszcz: 29 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 60 g
- w tym cukry: 59 g
Białko: 5,8 g
Sól: 0,24 g