Surówka warzywna z kapusty czerwonej 3 kg Witamina
witamina
Opis szczegółowy
Surówka z kapusty czerwonej
Parametry produktuKraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Składniki: Kapusta czerwona 73%, olej rzepakowy, cebula 7%, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy.
Typ (food): Na wagę
Waga jednostkowa brutto: 3,1 kg
Kod CN: 2005 99 50
Liczba opakowań konsumenckich: 88 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG): 20 x 25 x 20 cm
Waga brutto: 3,1 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie: 88 op. zb. (DU)
Wysokość palety: 1,4 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety: 22 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie: 4 warstw (warstwa)
AlergenySkorupiaki i produkty pochodne: Nie
Ryby i produkty pochodne: Nie
Seler i produkty pochodne: Tak
Łubin i produkty pochodne: Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne: Nie
Gorczyca i produkty pochodne: Tak
Soja i produkty pochodne: Nie
Mięczaki i produkty pochodne: Nie
Jaja i produkty pochodne: Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą): Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny: Nie
Orzechy: Nie
Zboża zawierajace gluten: Nie
PrzechowywanieSposób przechowywania: przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywczaZawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 99 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 5,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,6 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 413 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 8,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,6 g
Inne informacje o zawartościZawiera kofeinę: Nie