Summit To Eat Deser Custard z jabłkiem i płatkami owsianymi
Miłe zakończenie obiadu albo szybka przekąska - deser Custard z jabłkami i płatkami owsianymi.
Instrukcja przygotowania: Otwórz opakowanie rozdzierając w miejscu oznaczonym. Usuń i wyrzuć pochłaniacz tlenu (mała biała torebeczka). Ostrożnie nalej 210 ml wrzątku do opakowania (do linii D). Dokładnie wymieszaj i zamknij strunowym zamknięciem. Odczekaj 8 minut. Wymieszaj ponownie, jeśli trzeba przypraw do smaku, podawaj z opakowania.
Skład: pełne mleko w proszku (55%), śmietanka (24%), prażone płatki owsiane (płatki owsiane, cukier, olej rzepakowy, miód) (8%), Custard w proszku (mąka kukurydziana, barwnik E160 (b), przyprawy), cukier, liofilizowane kawałki jabłek (jabłka, kwas askorbinowy, kwas cytrynowy) (1%).
- Kalorie: 487 kcal
- Waga: 87 g.