Danie liofilizowane STROGONOW Z MAKARONEM - 370g
WOŁOWINA ROZPŁYWAJĄCA SIĘ W USTACH, SYCĄCY BEEF STROGANOFF!
Duszone, delikatne kawałki wołowiny z cebulą, grzybami, musztardą, łagodnie przyprawione według naszej receptury. Wszystko podane z makaronem penne. Słuszna porcja kalorii, prawdziwy smak Beef'a Stroganoff'a, który każdy doceni!
Składniki produktu gotowego do spożycia:
makaron (semolina z pszenicy) 41%, mięso wołowe (słupki) 33% , pieczarki 7%, cebula 4%, papryka czerwona, mąka pszenna, ogórek kiszony, musztarda (gorczyca, ocet spirytusowy, sól, cukier, kurkuma), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, sól, papryka słodka, pieprz, przyprawy (zawiera seler)
Wartości odżywcze: na 100g / na porcję 113g (370g po uwodnieniu):
- Wartość energetyczna: 1613 kJ / 382 kcal / 1823 kJ / 432 kcal
- Tłuszcz: 5,9 g / 6,7 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g / 2,1 g
- Węglowodany: 44 g / 50 g
- W tym cukry: 7,3 g / 8,2 g
- Błonnik: 8,8 g / 9,9 g
- Białko: 34 g / 38 g
- Sól: 3,8 g / 4,3 g
Przygotowanie:
1. Otwórz używając nacięcia nad struną 2. Usuń pochłaniacz tlenu 3. Dodaj gorącej, przegotowanej wody - użyj odpowiedniej linii pomocniczej 4. Dokładnie zamieszaj 5. Zamknij i odczekaj 9 minut 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie.
Smacznego!
LYO EXPEDITION MENU
NAPRAWDĘ GOTUJEMY!
Nasze posiłki nie powstają w wyniku mieszania gotowych półproduktów. Przed liofilizacją są one zawsze gotowane w małych partiach, dokładnie tak jak w restauracji.
PRODUKUEJMY NA MIEJSCU.
Zajmujemy się wszystkimi etapami produkcji żywności. Nasz certyfikowany system jakości kontroluje cały proces od nasion i upraw, poprzez gotowanie i liofilizację, aż po pakowanie i finalną dostawę.
OD NASIONA DO PRODUKUT KOŃCOWEGO. WŁAŚNIE W TEN SPOSÓB PRODUKUJEMY NASZĄ ŻYWNOŚĆ.
Wkładamy wiele serca w cały proces produkcji, abyś mógł cieszyć się z natury tym co najlepsze!
Posiłki LYOFOOD są produkowane wyłącznie w Polsce. Dzięki procesowi liofilizacji nie tracą swoich wartości odżywczych, są lekkie, zajmują niewiele miejsca i można je przechowywać nawet 5 lat od daty produkcji.