Stówki - parówki z piersi kurczaka 250g Sokołów
Sokołów
Produkt drobiowy, homogenizowany, wędzony, parzony.
100 g produktu wyprodukowano ze 100 g mięsa z piersi kurczaka.
Parametry produktu
Gatunek mięsa Kurczak
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Stopień rozdrobnienia Homogenizowane
Składniki Mięso z piersi kurczaka, sól, przyprawy, ekstrakty przypraw, aromaty, glukoza.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 250 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 13 x 22 x 23 cm
Waga jednostkowa brutto 0,26 kg
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Waga brutto 260 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 25 op. zb. (DU)
Bez glutenu 1
Kod CN 1601 00 99
Wysokość palety 1,3 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 125 op. zb. (DU)
Bez glutenu - Numer licencji Pl-105-333
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 179 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 16 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 747 kJ/100g