Dbamy o Twoją prywatność
Dzięki plikom cookies i technologiom pokrewnym oraz przetwarzaniu Twoich danych, możemy zapewnić, że dopasujemy do Ciebie wyświetlane treści.Wyrażając zgodę na przechowywanie informacji na urządzeniu końcowym lub dostęp do nich i przetwarzanie danych (w tym w obszarze profilowania, analiz rynkowych i statystycznych) sprawiasz, że łatwiej będzie odnaleźć Ci w Allegro dokładnie to, czego szukasz i potrzebujesz.Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy.
Ułatwienia korzystania z naszych stron, prezentowania spersonalizowanych treści i reklam oraz ich pomiaru, tworzenia statystyk, poprawy funkcjonalności strony.Zgodę wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub ponowić w zakładce Ustawienia plików cookies na stronie głównej. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
polityka plików cookiespolityka ochrony prywatności- 108,22 zł
- Tupperware STOLNICA DO CIASTA
- 118,21 zł z dostawą
- 199,80 zł
- Tupperware STOLNICA I WAŁEK oryginał
- 208,79 zł z dostawą
Stolnica i Wałek do ciasta TUPPERWARE (7030350533)
Sprzedający nie jest już aktywny
Opis
TUPPERWARE
Stolnica + Wałek do ciasta
Duża, praktyczna powierzchnia do przygotowania ciast. Stolnica posiada dolną antypoślizgową powłokę, która zabezpiecza ją przed przesuwaniem się po blacie w trakcie używania. Górna powierzchnia stolnicy zapobiega przyklejaniu się ciasta. Elastyczne tworzywo, z którego jest wykonana, ułatwia zwijanie cienkich ciast poprzez delikatne uniesienie stolnicy z jednej strony; pozwala też na jej zrolowanie po użyciu, co ułatwia przechowywanie.
Na stolnicy nadrukowane są 4 okręgi, które wskazują średnice ciast pasujące do większości standardowym form do pieczenia (22, 24, 26 i 28 cm).
Na stolnicy nadrukowane są również przeliczniki wag i temperatur: ważenie (gramy/funty/uncje); odmierzanie płynów (mililitry/kwarta/pół kwarty); temperatury (°C/°F).
Wymiary: 64 x 46 cm
Wałek
Praktyczny, lekki i łatwy w użyciu wałek ułatwia przygotowywanie ciast. Wałek zbudowany jest z części do wałkowania oraz 2 nakładanych, ruchomych uchwytów. Podczas rozwałkowywania ciasta porusza się tylko wałek, a uchwyty tkwią mocno w ręce, przez co uchwyt staje się bardzo stabilny przy wałkowaniu nawet bardzo wymagającego ciasta. - W jednym z uchwytów wałka znajduje się nakrętka. Po odkręceniu przez otwór możemy wlać zimną lub gorącą wodę i zamknąć szczelnie nakrętką. Do wałkowania ciasta drożdżowego wałek należy wypełnić ciepłą wodą. Już w czasie rozwałkowywania ciasto zacznie rosnąć. Podczas przygotowywania innych rodzajów ciasta, na przykład kruchego, należy użyć zimnej wody lub nawet wody z kranu z kostkami lodu. Przy wałkowaniu ciasta francuskiego ciasta należy poruszać wałkiem tylko w jednym kierunku. Idealnie gładka powierzchnia sprawia, że ciasto nie przykleja się do wałka.
Produkt Nowy i Oryginalny
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu.