Stół roboczy GASTRONOMICZNY z szafką 180x70 ze stali nierdzewnej spawany
Zalety stołu gastronomicznego z szafką Mega-M
✔️ Gotowość do użycia – stół dostarczany jest w wersji złożonej.
✔️ Wytrzymałość - blat stołu gastronomicznego wzmocniony jest płytą MDF.
✔️ Higiena pracy – zapewnia ją rant chroniąc ścianę przed zabrudzeniem.
✔️ Dodatkowa powierzchnia do przechowywania, dzięki dolnej półce.
✔️ Komfort użytkowania – płynny ruch przesuwanych drzwi.
✔️ Stabilność, dzięki regulowanym nóżkom.
✔️ Łatwy w utrzymaniu czystości.
✔️ Możliwość recyklingu.
Meble gastronomiczne spełniają wszelkie wymogi higieniczne.
Specyfikacja:
- Marka: MEGA-M
- Stan produktu: Nowy
- Nr katalogowy: MTP003585
- Materiał: Stal nierdzewna AISI 441
- Kolor: Inox
- Rant: Tak
- Rodzaj wzmocnienia: Płyta MDF
- Półka: Tak
- Typ drzwi: Przesuwne
- Regulowane nóżki: Tak
Wymiary zewnętrzne:
- Długość [cm]: 180
- Głębokość [cm]: 70
- Wysokość [cm]: 85
- Wymiary opakowania [WxSxG]: 180x70x90
☑️ Wykonanie stołu gastronomicznego
Stół roboczy przyścienny wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 441 odpornej na wszelkiego rodzaju uszkodzenia mechaniczne oraz korozję.
☑️ Funkcjonalna szafka z przesuwanymi drzwiami
Stół roboczy od Mega-M posiada połączenie blatu i szafki, która pozwala uzyskać dodatkową przestrzeń do przechowywania np. naczyń kuchennych, zapewniając tym samym porządek w kuchni.
Dodatkowo płynny ruch przesuwanych drzwi umożliwia łatwy i szybki dostęp do przedmiotów, zapewniając komfort pracy.
☑️ Wysoki ogranicznik chroniący ścianę
Rant chroni ścianę przed zniszczeniem oraz zanieczyszczeniem – woda oraz wszelkie zabrudzenia nie przedostają się za stół, zachowujemy higienę miejsca pracy.
☑️ Regulowane nóżki
Stół posiada nóżki z regulacją wysokości, które pozwalają zniwelować wszelkie nierówności - uzyskujemy równe i stabilne stanowisko pracy.
☑️ Wzmocniony blat roboczy
Blat stołu został wzmocniony płytą MDF, dzięki czemu mam pewność stabilnej konstrukcji.
Stół gastronomiczny przeznaczono do profesjonalnego użytku w:
- lokalach gastronomicznych (restauracjach, barach, pubach, bufetach),
- piekarniach,
- stołówkach,
- punktach zbiorowej żywności,
- dużych i małych sklepach,
- stoiskach mięsnych,
- zakładach masarskich.