STEK.PAPRYKARZ SZCZECIŃS.300G ..
Konserwa rybna sterylizowana
PARAMETRY PRODUKTU:
Składniki: 40% mięso ryb rozrdrobnione [szprot (Spratus spratus), łosoś (Salmo salar)], woda, koncentrat pomidorowy, cebula, 8% ryż, sól, papryka ostra, ekstrakt papryki. Może zawierać: gorczycę, gluten, mleko, seler, soję, jaja.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
ASC - Aquaculture Stewardship Council: 1
ASC - Data ważności certyfikatu: 2024-07-30
Temperatura przechowywania min - max: 4 - 25 °C
MSC - Marine Stewardship Council: 1
MSC - Data ważności certyfikatu: 2024-07-30
Technika utrwalenia: sterylizacja
Waga jednostkowa brutto: 0,36 kg
WARTOŚĆ ODŻYWCZA:
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 171 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g): 2,5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,2 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce: 711 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
.